sspn


semalam berjaya buka akaun sspn tuk hanini....kumpul duit raya ngan duit syiling bersepah-sepah kat umah tu, terus kaya raya anak aku semalam....kehkehkeh mesti korang pelikkan nape ktorg pilih buka sspn, bukan tabung haji ke, asb ke dan blablabla

sebenar nyer, ada niat berdebu buka akaun sspn neh....suma nyer gara-gara LHDN sesuka hati sesuci lebaran je potong duit en hasben....gilerrrr weh....bukan nyer sket potong nyer....memang tak agak-agak diorg kebas duit en hasben.

so ktorg dengan cerdik pandai bukala akaun sspn....tuk memudahkan urusan claim tax balik nanti....muahahaha tapi hangen gak aku ngan staff sspn semalam...kat situ tulis buka rm50 dapat tabung, rm100 dapat tumbler n rm200 dapat payung....aku buka rm600 dia bagi payung, pastu kena pilih tabung or tumbler....chaiiitttt kedekut taik idung separa masin tol....bagi jela sumakan....hampehhh

oh yeeee....kalo nak buka akaun sspn bole je gie ejen-ejen bank cam maybank ke, cimb ke, bsn ke....download form kat web ptptn and jangan lupa phostat ic korang dan anak ok...tapi aku penat je buat suma neh sebab semalam kena guna borang diorg dan diorg tolong photostatkan suma....cehhhh arahan tak synchronize tol....sabo jela....

so guys, jom buka akaun sspn tuk kesenangan claim tax nanti.....muahahaha


0 comments:

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up