honeymun free



ooollllaaaa.....rini aku bersiaran secara langsung dari PENANG....weeeeee hahahaha cam poyo jekan....penang je pon nak kepochi sangat....kehkehkeh saja je nak over excited....pasai pa excited???pasai ni first time aku tido  hotel mahei wehhh....hehehehe alhamdulillah da hujung2 umur neh ni Allah bagi rasa gak nikmat orang kaya tido camnekan....huhuhu


anyway, aku ikut en hasben g kursus...sambil berkursus kte berhoneymunla jawab nyer....hoooyeeahhh slalu nyer kalo en hasben g course cari hotel sendri je....yela bak kata en hasben, dia tu pencacai je....hahaha but this time course ni tuk level manager je....dia ganti bos dia...haaaa hamekkk suma layanan dapat level manager punyala....muahaha manyakkkk syiokkk oooo....aku sampai tahap tersipu-sipu malu dapat layanan camni....yela tak penah rasakan....heehehe


ktorg tdo kat eastern & oriental hotel...harga room per nite rm700...kehkehkeh bilik en hasben yang paling murah sebab pencacai acting managerkan....hahahaha tapi siap dapat valet parking lagi uoaalllsss....masa datang nak check in ritu terus dia served jus buah dan bagi tuala basah tuk lap muka....perrggghhh nanges aku orang layan camni....hotel dia memang cantik, classy dan mewahla.


masuk je bilik terus rasa di awang-awangan....memang tak pernah termimpi dapat tido kat hotel dan bilik camni....huhuhu memang high class uooalllsss....sian hanini kena tinggai....hahahaha memang spesis tak sedor diri tol...tengah ngandung pon de hati nak honeymun lagi....siap tgl anak tu....hahahaha memang loklak sungguh


pagi tadi gie breakfast.....hurrmmm breakfast dia memang tak high class....bese-bese je weh...aku melantak kat tepi jalan lagi best menu nyer....bek aku makan pagi kat kedai mamak transfer road...cam lagi mengiurkan je....hehehehe ok kawan en hasben, tu dalam list kne try makan  =)


aku dok cni sampai jumaat....siang2 aku mati kutu dok sorang2...malam baru leh gie merayap....so letsss baca novel....moh jadi minah jiwang sebentar....hehehhe see yaaa



0 comments:

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up