t.e.r.k.i.n.i


Assalamualaikum

phhewwww.....finally aku berjaya update blog aku....muahahaha happy happy....clap clap clap...mohon ampun dan maaf pada followers tegar aku sebab biarkan anda suma tertunggu-tunggu....ecece cam ada followers je...wakakaka blog syiok sendiri


sejak anak ada dua neh, jangan kata nak update blog, nak korek hidung pon tak sempat dah....hahahaha kalo dulu boleh korek hidung sampai terpejam mata, nikmat sangat....kahkahkah aku da sewel ke hape neh dok citer sal korek hidung plak....tula anak da dua neh memang dah hilang dah "ME TIME"....memang takde masa untuk diri sendiri....mula-mula tensen gak weh sampai mengalir air mata tapi alhamdulillah skang biasakan diri 


anak aku yang no 2 neh, wan muhammad sulaiman jenis meragam gilerrrrr....tak boleh aku hilang dari mata langsung...ngan orang len taknak langsung....aku baru nak bertinggung berdiri dia da siap nanges dulu da....adoiiii memang cayor terus lemak otak aku....hahahaha aku nak berak pon kena ada jadual skang....suma keje kena buat sambil lari....memang fenin dik non oiiii....terpaksala dok melepek ngan dia jaaaa....suma keje en hasben yang buat...dia lebih rela buat kerja dari dengor wan muhammad sulaiman nanges....hehehe terus jadi superdad laki aku....wakaka masak pon da terer skang...tenkiu sayang


ikutkan ktorg (en hasben je) plan nak anak 10....hewhewhew ingat lagi masa ngandungkan muhammad....dari dalam perut lagi en hasben dah panggil dia abg nyah...tapi skang terus panggil adik...wakaka dari anak 10 terus dapat diskaun anak 5 je....kahkahkah memang trauma abes en hasben ngan tahap meragam muhammad neh....hehehe mak aku yang expert tahap langit ke 38 bab jaga baby neh pon leh give up ngan muhammad....awai2 da siap pesan jangan tinggal muhammad kalo aku nak pergi mana2...hahaha memang hebat penanganmu wahai anakku....memang sabor sesangat dapat anak meragam neh....aku memang sampai tahap meroyan sorang2la...mana x meroyan, hape pon aku takleh buat....aku sampai tahap tak makan, tak mandi dan macam jenis tak lagila yg menimpa diriku...pape kena tgu en hasben balik keje...memang jenuh ngan kerenah mamat sorang neh


tapi alhamdulillah, skang da kurang sket da meragam nyer...still meragam cuma takla teruk cam dulu...maybe sebab dia da pandai main ngan kakak dia so kadang2 tu dia terleka kejap so bolela aku lari2 curi buat kerja...bila dia sedor aku takde terus nanges cam kena smack down je....sabo jela aku...mak aku da siap pesan, anak no 3 sila rancang....hewhewhew nasib en hasben pon trauma...siap cakap awai2 tunggu muhammad cukup 2 tahun dulu baru plan no 3...wakaka




nota kaki size 5: ni gambor raya....hehehe happy belated raya uollllssss....mohon ampun dan maaf ye


0 comments:

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up