kucing saya


ini JIHO & ANAK2
jiho ni kucing jalanan je...hehehe
tapi manja dan ngada2 tahap gaban
baru sebulan beranak


tengok gambar neh rasa nak lempang sekor2
G.E.R.A.M

rumah aku ni jadi port kucing gelandangan
adala lam 20 ekor kalo campur suma
bila masak kat dapur berkerumun depa kat kaki aku
nak jalan pon takleh
tapi ritu aku balik kampung seminggu
bila balik sini sekor pon dah takde
aku rasa ada operasi tangkap kucing liar
sedey aku mengenangkan nasib diorg akan dilupuskan
hurmmm....tinggalla jiho ngan anak2 je skang
jadila buat bahan buli aku.....hehehehe


nota kaki size 5: aku baru beli makanan kucing 18kg....puuuiiii sape yang tangkap kucing2 tu....kalo aku tau sape yang buat memang aku sumbat 18kg kibbles neh kat mulut ko.


2 comments:

Alongxp said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sungguh kurang sopan posing kucing tu.. hehehehe... lawa2 anak2 dia...

Dewi Aja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up