Alhamdulillah....Alhamdulillah....Alhamdulillah


Assalamualaikum


syukur alhamdulillah....aku confirm mengandung...doc cakap maybe 3-4 weeks....alhamdulillah termakbul juga doa aku & doa yg lain2....setahun menanti akhir nyer hadir juga permata hati kami.....alhamdulillah

aku tak penah lambat period or tak datang period....so ble da lewat 3 hari tu mulala hati berbunga-bunga....mse hari kelima tu mmg da excited abes da so watla pregnancy test....skali kuar 1 line je....mmg frust menonggeng mse tu.....msg kakak ipar aku dia ckp tunggu 14 hari then wat test balik.

masa hari ke-10 aku balik ipoh....petang tu gak terus g clinic....doc scan xde tanda2 pregnant....da sedey2 da time tu....so doc wat pregnancy test....mula2 kuar 1 line je....mata da bergenang da time tu....doc cakap tunggu beberapa minit sat....tak lama pastu ada kuar lagi 1 line tapi sangatla kabur....doc cakap confirm prag cuma lagi 2 minggu dia suh datang balik tuk confirmkn betul2.

tapi malam ni aku da tak sabar nak confirmkn, wat test lagi skali.....alhamdulillah kuar 2 line yang sangat2 jelas....terima kasih ya Allah....terima kasih ya Allah.....terima kasih ya Allah

ok....nanti aku share ngan korang tips2 camne aku leh ngandung....pelbagai usaha & ikhtiar aku lakukan untuk dapatkan baby.....insyaAllah mungkin boleh membantu sesape yang nakkan baby...

alhamdulillah..............


3 comments:

Nida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdulillah.. tahniah..

Tak sabar nak tunggu tips tersebut, dah hampir setahun Kak Nida mencuba tapi Allah belum bagi rezeki lagi untuk menambah... :).

ummie fariemiee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdullilah..tahniah cik pah...
jaga kandungan leklok..blh la bg tips coz abg saya da kahwin hampir 4 tahun belum dikurniakan zuriat lagik mana taw blh mbantu

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nida: saya pon da setahun mencuba....alhamdulillah dapat jugak

ummie: kalo abg org ipoh lg senang cte....hehe

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up