Batu hempedu


aku nak share ngan korang kisah bengong sal doktor kat malaysia neh...aku ni selalu sakit perut...sakit sangat...bila kena mesti sampai guling2...everytime sakit n aku dapatkan rawatan doktor akan cakap aku ni gastrik or angin...tiap kali g klinik/hospital tula jawapan yang aku dapat...sampaikan dicap aku ni ada kronik gastrik...okla terima jela doc ckp.

tapi makin lama makin kronik lak gastrik aku ni...paling teruk pas aku bersalin...sampai tukang urut cakap aku kena angin pasang...doktor cam besela cakap aku gastrikkan...lastly aku g klinik arridzuan...masa tu sakit tahap nak mati tau...ngan xleh bernafas nyer, ngan sakit perut giler2 nyer, senak perut, sakit rusuk, muntah tak henti2...eee beranak dulu pon tak sakit camni tau....so doc inject aku memang terus lega...sakit hilang n angin dok kuar je...doc cakap maybe gastrik tapi dia syak ada batu lam hempedu n suggest aku wat ultrasound.

bila da wat ultrasound tu, haaa hamekk ko...berderet batu tu tersusun lam hempedu...n yang paling best doc cakap da bertahun aku suffer sakit ni...yeezzaaa doktor...yang sakit gastrik selama ni adalah sakit batu hempedu ni...cam sengal x???so kenala operate sebab da kronik n takut batu jatuh ke bawah.

doc cadangkan wat pembedahan secara laporoskopik iaitu 4 lubang ditebuk tuk kuarkan hempedu tu...dengor explanation cam scary je tapi masa hari kena bedah tu pas bius haram aku tak sedor apa da....hahaha so aku da oku skang...sejak takde hempedu ni makan je cirit...hahaha pastu lam tempoh 2 minggu kena makan bubur nasi je...ni baru seminggu tapi tekak aku da kembang asyik makan bubur jekan...balutan pon lam 10 hari takleh buka langsung...jenuh ler tahan gatai ni.


Allah bagi free je hempedu ni tapi nak pulangkan balik beribu kena bayor...padan muko ekau...sapo suh tak jaga makan...selalu nyer orang yang kolestrol tinggi akan kena batu hempedu ni...tapi kolestrol aku memang rendah...tuk kes aku, ianya berpunca dari anemia yang teruk...so korang jagala makan ek...kurangkan makan makanan berlemak n berminyak...takde hempedu pon susah gak sebab da takde penapis makanan so memang selalu kena cirit biry jela nanti...huhuhu ada peluang nak kurus neh...hahaha


18 comments:

Ieykha Kintey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehh kak, sakit akak tu macam sakit gastrik ke? sakit perut kat belah mane? kiri ke kanan? saye pun salu gak sakit perut ni kak. terutamanya bawah rusuk kanan. asyik2 doc cakap gastrik. sampai saya tak boleh bangun kadang2.. saye selalu sakit belah kanan. mencucuk2 rasa sakit tu.. nak termuntah, loya tekak sampai takde selera nak makan.. cmtu ke kak?

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yups...sakit cam gastrik...hempedu mmg belah kanan...better g scan tgk ada batu ke x...kalo batu x jth bwh lg lehla just tebuk lubang tp kalo da jatuh mmg kne belahla...better wat cpt

Malone Chan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam puan,

Saya terbaca pos puan mengenai tanda batu hempedu. Mengikut pengalaman kami, tanda-tanda batu hempedu adalah seperti berikut:-

-Tanda-tanda batu hempedu;
-Rasa senak yang kronik;
-Rasa mual, angin kembung perut dan sakit abdomen;
-Loya dan muntah;
-Kesakitan di bahagian tengah dan kanan atas abdomen.

Kalau puan berminat untuk tahu cara membubarkan batu hempedu tanpa pembedahan, sila berilah 1 minit untuk kami memperkenalkan DR GETOX.

Kini, Agro pluZ Biotech telah menemui kaedah yang menggunakan buah-buahan dan mineral semula jadi untuk mengeluarkan batu hempedu. Kami menjamin kaedah kami yang bersijil taraf antarabangsa dapat mengeluarkan batu karang pundi hempedu tanpa menjalani pembedahan atau melukakan abdomen. Dalam masa 12 jam sahaja, batu karang akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-buahan buangan.

Produk kami terdiri daripada Roselle, minyak zaitun dan bahan-bahan mineral.

Produk kami telah lulus dan berjaya mendapat pengiktirafan antarabangsa. Antaranya termasuk sijil Halal, HACCP dan sijil-sijil bertaraf antarabangsa. Sila hubungi kami dengan emel agropluz@gmail.com/ 012 345 4977 (Marwin) untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut.

Sekian, terima kasih.

Agro pluz Biotech Sdn Bhd
31-S, Jalan Bidara 2/5, Taman Bidara,
Selayang Selangor, Malaysia.

Malone Chan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam puan,

Saya terbaca pos puan mengenai tanda batu hempedu. Mengikut pengalaman kami, tanda-tanda batu hempedu adalah seperti berikut:-

-Tanda-tanda batu hempedu;
-Rasa senak yang kronik;
-Rasa mual, angin kembung perut dan sakit abdomen;
-Loya dan muntah;
-Kesakitan di bahagian tengah dan kanan atas abdomen.

Kalau puan berminat untuk tahu cara membubarkan batu hempedu tanpa pembedahan, sila berilah 1 minit untuk kami memperkenalkan DR GETOX.

Kini, Agro pluZ Biotech telah menemui kaedah yang menggunakan buah-buahan dan mineral semula jadi untuk mengeluarkan batu hempedu. Kami menjamin kaedah kami yang bersijil taraf antarabangsa dapat mengeluarkan batu karang pundi hempedu tanpa menjalani pembedahan atau melukakan abdomen. Dalam masa 12 jam sahaja, batu karang akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-buahan buangan.

Produk kami terdiri daripada Roselle, minyak zaitun dan bahan-bahan mineral.

Produk kami telah lulus dan berjaya mendapat pengiktirafan antarabangsa. Antaranya termasuk sijil Halal, HACCP dan sijil-sijil bertaraf antarabangsa. Sila hubungi kami dengan emel agropluz@gmail.com/ 012 345 4977 (Marwin) untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut.

Sekian, terima kasih.

Agro pluz Biotech Sdn Bhd
31-S, Jalan Bidara 2/5, Taman Bidara,
Selayang Selangor, Malaysia.

Dr Getox said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr Getox Offical Website

Our exclusive product, Dr Getox is made of natural fruits and ingredients, namely Roselle juice, extra virgin olive oil and minerals.

(A) Rosecalam Juice
Roselle seed extracts contain strongantioxidant properties that could effectively reduce cholesterol level. Withthat in mind, Rosecalam juice acts as a solvent in the bile to dissolvecholesterol that is possibly harden into gallstones.

(B) Extra VirginOlive Oil
The olive oil stimulates the gallbladder and bile to contract powerfully, that could expel solid particles.

(C) Bio-active Minerals
The bio-active minerals act as adetoxifying agent for cleansing. It increases water in intestines and helpflushing toxins to eliminate harmful substances.

Certifications
We take our brand and product seriously by applying for international certificates. Our international certificates consist of HACCP, HALAL Malaysia, International Quality Assurance,Organik Malaysia, Biological Farmers of Australia and Organic Farming.

We believe there is a better way of treating the gallstones than removing the precious gallbladderof human. With that in mind, Dr Getox could effectively remove the gallstones without any operation within 12 hours.

Want to know more about Dr Getox, drop us an email or contact us at the contact details below:-

Agro pluZ Biotech Sdn Bhd
Email: info@drgetox.com
Website: www.drgetox.com

Malone Chan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dapatkan DR Getox yang HALAL dan lengkap dengan HACCP

DR GETOX PAKEJ BARU!!! SAKSIKAN TESTIMONI KAMI DI FACEBOOK FANPAGE DR GETOX HARI INI!

WhatsApp/ Huungi 012 345 4977 dan dapatkan penerangan dalam Bahasa Melayu dalam 5 minit.

Anda dikesan batu hempedu?
Simptom seperi rasa senak, sendawa angin, sakit rusuk, gastrik dan rasa nak loya?

Di atas merupakan simptom yang diadu oleh pesakit kami Dr Getox.

Hubungilah (Win) hari ini di 012 345 4977 untuk dapatkan nasihat yang dijamin berjaya mengeluarkan batu hempedu dalam 12 jam.

Layari FB fanpage kami DR GETOX dan dapatkan diskaun kalau tempahan dibuat di Facebook.

* Servis COD akan disediakan! Servis kurier pun lengkap di syarikat kami.

Sekian, terima kasih.


Yang benar,
Win
Agropluz@gmail.com
012 345 4977

Dr Getox said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr Getox Offical Website

Please order ONLY from website: www.drgetox.com. Mr Chan Mar Win is no more our authorized dealer for Dr Getox.

Our exclusive product, Dr Getox is made of natural fruits and ingredients, namely Roselle juice, extra virgin olive oil and minerals.

(A) Rosecalam Juice
Roselle seed extracts contain strongantioxidant properties that could effectively reduce cholesterol level. Withthat in mind, Rosecalam juice acts as a solvent in the bile to dissolvecholesterol that is possibly harden into gallstones.

(B) Extra VirginOlive Oil
The olive oil stimulates the gallbladder and bile to contract powerfully, that could expel solid particles.

(C) Bio-active Minerals
The bio-active minerals act as adetoxifying agent for cleansing. It increases water in intestines and helpflushing toxins to eliminate harmful substances.

Certifications
We take our brand and product seriously by applying for international certificates. Our international certificates consist of HACCP, HALAL Malaysia, International Quality Assurance,Organik Malaysia, Biological Farmers of Australia and Organic Farming.

We believe there is a better way of treating the gallstones than removing the precious gallbladderof human. With that in mind, Dr Getox could effectively remove the gallstones without any operation within 12 hours.

Want to know more about Dr Getox, drop us an email or contact us at the contact details below:-

Agro pluZ Biotech Sdn Bhd
Email: info@drgetox.com
Website: www.drgetox.com

Malone Chan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DR GETOX yang telah berjaya dapatkan sijil HALAL dan HACCP kini dikenali sebagai DR JETOX.
DR JETOX yang khas untuk pesakit beragama Islam kini dikenali DR JETOX.
DR JETOX yang khas untuk pesakit beragama Islam kini dikenali DR JETOX.
DR JETOX yang khas untuk pesakit beragama Islam kini dikenali DR JETOX.
DR JETOX yang khas untuk pesakit beragama Islam kini dikenali DR JETOX.
DR JETOX yang khas untuk pesakit beragama Islam kini dikenali DR JETOX.
PROMOSI BULAN MEI – KURIER PERCUMA !!! LIKE FB FANPAGE KAMI DI DR JETOX
Penghantar ke luar negeri? Sila rujuk kepada pengedar kami di berikut.
Kelantan – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kedah – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Terengganu - Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Pahang - Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Perlis - Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kuala Lumpur – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Wilayah Persekutuan - Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Selangor – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Melaka – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Negeri Sembilan – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Pulau Pinang – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Johor Bahru – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Perak - Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Sabah & Sarawak – Win (WhatsApp 012 345 4977)

Talha Onal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Announcement by Agro Pluz Biotech Sdn Bhd : Dr.Getox detoxification product already in the market over the past 10 years and lately there is an imitation product newly developed under the brand name of Dr jetox actively promoting in the local market. Hence, we reserved the right to proceed with legal action without any further notice.

Pengumuman oleh Agro Pluz Biotech Sdn Bhd: produk detoksifikasi Dr.Getox berada di pasaran sejak 10 tahun yang lalu dan kini terdapat produk tiruan yang baru dibangunkan di bawah jenama Dr jetox aktif mempromosikan di pasaran tempatan. Oleh itu, kami berhak untuk mengambil tindakan undang-undang tanpa sebarang notis.

WWW,DRGETOX,COM

Malone Chan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Talha Onal

Sekali lagi kami membuat pengumumaan bahawa pihak Dr Jetox berasa kecewa akan aksi sesetengah pihak yang sekali-sekali membuat hebohan yang langgar undang-undang negara Malaysia.

Kami dapati bahawa seorang orang asing berasal dari negara Turkey dengan namanya Talha Onal yang kini duduk di negara Malaysia telah langgar undang- undang negara Malaysia. Pihak kami berhak mengambil tindakan terhadap warga asing ini di bawah Defamation Act 1957 dan Section 499 to Section 502 of the Penal Code sekiranya kami terima sebarang penghebohan daripada warga asing ini tanpa bukti yang kukuh.

Kami minta kenal-pasti orang awam Malaysia dengan membandingkan populasi jenama Dr Jetox yang di Facebook Dr Jetox.

Harap maklum.

Dr Getox said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chan Mar Win bekas wakil jualan Dr.Getox kerana tidak jujur dia telah dibuang oleh pengurusan syarikat itu sejak Julai 2014. Akhir-akhir ini kami mendapati Chan Mar Win menjual produk yang sama di pasaran di bawah jenama yang sama iaitu Dr Getox (TM) tanpa kebenaran menggunakan Agro Pluz Biotech Sdn Bhd untuk mempromosikan produk tiruan melalui Facebook di pasaran tempatan ... dengan satu lagi jenama baru iaitu Dr Jetox

Kelvin Ong said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Sejahtera,

Kami merupakan pakar menyingkir batu karang pundi hempedu di Malaysia.

Dengan pengalaman kami di industri makanan dan bioteknologi yang lama, kami telah mencipta produk buah-buahan semula jadi kami yang tersendiri untuk membubarkan batu dalam masa 12 jam. DR JETOX khas digunakan untuk membubarkan batu hempedu dan membuang sisa-sisa makanan bertoksin di dalam badan. Kelebihan DR JETOX juga termasuk pengurangan berat badan setelah membuang sisa-sisa makanan bertoksin di dalam badan. Dalam masa 12 jam sahaja, batu karang pundi hempedu akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-bahan buangan. Pesakit tidak perlu risau lagi pundi hempedu akan dibuang jika mereka terpaksa menjalani pembedahan di hospital.Produk kami telah lulus dan berjaya mendapat pengiktirafan antarabangsa. Antaranya termasuk sijil Halal, HACCP dan sijil-sijil bertaraf antarabangsa.

Kelebihan produk kami:-

Dalam 12 Jam Sahaja
Kaedah-kaedah yang lain di pasaran mengambil masa yang panjang (24jam atau 7 hari) untuk membubarkan batu hempedu. Produk kami yang merangkumi resipi yang berantioksida tinggi dapat menunjukkan keberkesannya dalam 12 jam sahaja. Dalam masa 12 jam sahaja, batu hempedu akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-buahan buangan.

Menyingkir Sisa-sisa Makanan Bertoksin
Disebabkan campuran Rosecalam Juice dan Bio-Active Mineral, produk kami mampu membubarkan sisa-sisa makanan yang lama antaranya termasuk sisa-sisa bertoksin yang terkandung dalam badan. Bio-Active Mineral berfungsi memperbanyakan air dalam usus malah mempercepatkan penyingkiran sisa-sisa makanan bertoksin.

Mengurangkan Berat Badan
Seperti yang dinyatakan di atas, produk kami dapat menyingkirkan sisa-sisa makan bertoksin dan najis terlonggok. Selepas sisa-sisa baki disingkirkan, berat badan pelanggan kami dibuktikan turun serta-merta.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Untuk memastikan pelanggan sah diserang batu hempedu, dibawah merupakan tanda-tanda kebentukan batu hempedu.
*Rasa senak yang kronik
*Rasa mual, angin kembung perut dan sakit abdomen
*Loya dan muntah
*Kesakitan di bahagian tengah dan kanan atas abdomen
*Sakit perut pada bahagian sebelah kanan atas yang seperti gastrik
*Sakit perut yang memulas hingga melarat ke tulang belikat
Kesimpulan
Untuk pengetahuan anda, kami bertujuan untuk menyelamat pesakit batu hempedu dengan produk kami yang bersumber buah-buahan alam semula jadi. Kami tegaskan bahawa tidak perlunya untuk membuang pundi hempedu yang merupakan organ manusia yang penting maka merupakan kurniaan Tuhan kepada kami.
Dr Jetox telah lama dikenali ramai maka testimony-testimoni boleh didapatkan di laman Facebook.
Facebook Fanpage : DR JETOX
Sekiranya anda mempunyai apa-apa pertanyaan, sila hubungi kami bila-bila masa sahaja.
Sekian, terima kasih.

Ramon (Pengurus)

The Club, Bukit Utama,
1 Club Drive, Bukit Utama,
Bandar Utama, 47800,
Petaling Jaya, Selangor.
GPS Coordinates: 3.151714,101.602716

No. Talian:
0109829005 (Ramon)

Penghantar ke luar negeri? Sila rujuk kepada pengedar kami di berikut.
Kelantan – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kedah – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Terengganu - Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Pahang - Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Perlis - Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kuala Lumpur – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Wilayah Persekutuan - Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Selangor – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Melaka – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Negeri Sembilan – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Pulau Pinang – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Johor Bahru – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Perak - Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Sabah & Sarawak – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)

Ramon Lewis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kami dari Dr Jetox ingin mengucapkan Selamat Menjalankan Ibadah Puasa kepadamu.
Indah malam kerana bintang
Indah taman kerana bunga
Indah cinta kerana kasih sayang
Indah hidup kerana silaturahim
Oleh itu mari indahkan bulan Ramadhan dengan ibadahNYA.

Kelvin Ong said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Sejahtera,
Kami merupakan pakar menyingkir batu karang pundi hempedu di Malaysia.
Dengan pengalaman kami di industri makanan dan bioteknologi yang lama, kami telah mencipta produk buah-buahan semula jadi kami yang tersendiri untuk membubarkan batu dalam masa 12 jam. DR JETOX khas digunakan untuk membubarkan batu hempedu dan membuang sisa-sisa makanan bertoksin di dalam badan. Kelebihan DR JETOX juga termasuk pengurangan berat badan setelah membuang sisa-sisa makanan bertoksin di dalam badan. Dalam masa 12 jam sahaja, batu karang pundi hempedu akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-bahan buangan. Pesakit tidak perlu risau lagi pundi hempedu akan dibuang jika mereka terpaksa menjalani pembedahan di hospital.Produk kami telah lulus dan berjaya mendapat pengiktirafan antarabangsa. Antaranya termasuk sijil Halal, HACCP dan sijil-sijil bertaraf antarabangsa.
Kelebihan produk kami:-
Dalam 12 Jam Sahaja
Kaedah-kaedah yang lain di pasaran mengambil masa yang panjang (24jam atau 7 hari) untuk membubarkan batu hempedu. Produk kami yang merangkumi resipi yang berantioksida tinggi dapat menunjukkan keberkesannya dalam 12 jam sahaja. Dalam masa 12 jam sahaja, batu hempedu akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-buahan buangan.
Menyingkir Sisa-sisa Makanan Bertoksin
Disebabkan campuran Rosecalam Juice dan Bio-Active Mineral, produk kami mampu membubarkan sisa-sisa makanan yang lama antaranya termasuk sisa-sisa bertoksin yang terkandung dalam badan. Bio-Active Mineral berfungsi memperbanyakan air dalam usus malah mempercepatkan penyingkiran sisa-sisa makanan bertoksin.
Mengurangkan Berat Badan
Seperti yang dinyatakan di atas, produk kami dapat menyingkirkan sisa-sisa makan bertoksin dan najis terlonggok. Selepas sisa-sisa baki disingkirkan, berat badan pelanggan kami dibuktikan turun serta-merta.
——————————————————————————————————————————
Untuk memastikan pelanggan sah diserang batu hempedu, dibawah merupakan tanda-tanda kebentukan batu hempedu.
*Rasa senak yang kronik
*Rasa mual, angin kembung perut dan sakit abdomen
*Loya dan muntah
*Kesakitan di bahagian tengah dan kanan atas abdomen
*Sakit perut pada bahagian sebelah kanan atas yang seperti gastrik
*Sakit perut yang memulas hingga melarat ke tulang belikat
Kesimpulan
Untuk pengetahuan anda, kami bertujuan untuk menyelamat pesakit batu hempedu dengan produk kami yang bersumber buah-buahan alam semula jadi. Kami tegaskan bahawa tidak perlunya untuk membuang pundi hempedu yang merupakan organ manusia yang penting maka merupakan kurniaan Tuhan kepada kami.
Dr Jetox telah lama dikenali ramai maka testimony-testimoni boleh didapatkan di laman Facebook.
Facebook Fanpage : DR JETOX
Sekiranya anda mempunyai apa-apa pertanyaan, sila hubungi kami bila-bila masa sahaja.
Sekian, terima kasih.
Ramon (Pengurus)
The Club, Bukit Utama,
1 Club Drive, Bukit Utama,
Bandar Utama, 47800,
Petaling Jaya, Selangor.
GPS Coordinates: 3.151714,101.602716
No. Talian:
0109829005 (Ramon)
Penghantar ke luar negeri? Sila rujuk kepada pengedar kami di berikut.
Kelantan – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kedah – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Terengganu – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Pahang – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Perlis – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kuala Lumpur – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Wilayah Persekutuan – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Selangor – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Melaka – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Negeri Sembilan – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Pulau Pinang – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Johor Bahru – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Perak – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Sabah & Sarawak – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)

Dr Getox said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chan Mar Win bekas wakil jualan Dr.Getox kerana tidak jujur dia telah dibuang oleh pengurusan syarikat itu sejak Julai 2014. Akhir-akhir ini kami mendapati Chan Mar Win menjual produk yang sama di pasaran di bawah jenama yang sama iaitu Dr Getox (TM) tanpa kebenaran menggunakan Agro Pluz Biotech Sdn Bhd untuk mempromosikan produk tiruan melalui Facebook di pasaran tempatan ... dengan satu lagi jenama baru iaitu Dr Jetox

Announcement by Agro Pluz Biotech Sdn Bhd : Dr.Getox detoxification product already in the market over the past 10 years and lately there is an imitation product newly developed under the brand name of Dr jetox actively promoting in the local market. Hence, we reserved the right to proceed with legal action without any further notice.

Pengumuman oleh Agro Pluz Biotech Sdn Bhd: produk detoksifikasi Dr.Getox berada di pasaran sejak 10 tahun yang lalu dan kini terdapat produk tiruan yang baru dibangunkan di bawah jenama Dr jetox aktif mempromosikan di pasaran tempatan. Oleh itu, kami berhak untuk mengambil tindakan undang-undang tanpa sebarang notis.

WWW.DRGETOX.COM
WWW.FACEBOOK.COM/DRGETOXOFFICAL

Dr Getox said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr Getox;

Chan Mar Win bekas wakil jualan Dr.Getox kerana tidak jujur dia telah dibuang oleh pengurusan syarikat itu sejak Julai 2014. Akhir-akhir ini kami mendapati Chan Mar Win menjual produk yang sama di pasaran di bawah jenama yang sama iaitu Dr Getox (TM) tanpa kebenaran menggunakan Agro Pluz Biotech Sdn Bhd untuk mempromosikan produk tiruan melalui Facebook di pasaran tempatan ... dengan satu lagi jenama baru iaitu Dr Jetox

http://www.drgetox.com/attention/

Talha Onal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum,

Announcement by Agro Pluz Biotech Sdn Bhd : Dr.Getox detoxification product already in the market over the past 10 years and lately there is an imitation product newly developed under the brand name of Dr jetox actively promoting in the local market. Hence, we reserved the right to proceed with legal action without any further notice. Please be aware of Chan Mar Win, he use to work in Agro Pluz Biotech but he is kicked out of Management.

Pengumuman oleh Agro Pluz Biotech Sdn Bhd: produk detoksifikasi Dr.Getox berada di pasaran sejak 10 tahun yang lalu dan kini terdapat produk tiruan yang baru dibangunkan di bawah jenama Dr jetox aktif mempromosikan di pasaran tempatan. Oleh itu, kami berhak untuk mengambil tindakan undang-undang tanpa sebarang notis.

ATTENTION TO EVERYONE,

JUST A HEADS UP. DR JETOX, ONE OF COMPANY WHO`S IMITATING OUR PRODUCT SINCE 2014,
IS TRYING TO CLAIM THAT THEIR PRODUCT CAN EFFECTIVELY REMOVE BOTH GALLSTONES AND KIDNEY STONES. HOWEVER, THIS CLAIM IS FALSE AND HAS NO SUPPORTING STUDIES OR TESTIMONIES TO PROVE SUCH ASSUMPTION. FOR AWARENESS, PLEASE BE GUIDED ACCORDINGLY. THANK YOU!

OUR GALLSTONE PRODUCT IS “DR GETOX” AND IF YOUR CONCERN IS ABOUT KIDNEY STONES YOU MAY REFER TO OUR “DR GETOX NEPHROLETE”.

FOR DR GETOX FOR GALLSTONE: https://www.facebook.com/drgetoxoffical/
FOR DR GETOX NEPHROLETE FOR KIDNEY: https://www.facebook.com/drgetoxkidney/
OUR OFFICAL WEBSITE: http://WWW.DRGETOX.COM

PLEASE BE AWARE OF FAKE PRODUCTS

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Sejahtera,
Kami merupakan pakar menyingkir batu karang pundi hempedu di Malaysia.
Dengan pengalaman kami di industri makanan dan bioteknologi yang lama, kami telah mencipta produk buah-buahan semula jadi kami yang tersendiri untuk membubarkan batu dalam masa 12 jam. DR JETOX khas digunakan untuk membubarkan batu hempedu dan membuang sisa-sisa makanan bertoksin di dalam badan. Kelebihan DR JETOX juga termasuk pengurangan berat badan setelah membuang sisa-sisa makanan bertoksin di dalam badan. Dalam masa 12 jam sahaja, batu karang pundi hempedu akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-bahan buangan. Pesakit tidak perlu risau lagi pundi hempedu akan dibuang jika mereka terpaksa menjalani pembedahan di hospital.Produk kami telah lulus dan berjaya mendapat pengiktirafan antarabangsa. Antaranya termasuk sijil Halal, HACCP dan sijil-sijil bertaraf antarabangsa.
Kelebihan produk kami:-

Dalam 12 Jam Sahaja
Kaedah-kaedah yang lain di pasaran mengambil masa yang panjang (24jam atau 7 hari) untuk membubarkan batu hempedu. Produk kami yang merangkumi resipi yang berantioksida tinggi dapat menunjukkan keberkesannya dalam 12 jam sahaja. Dalam masa 12 jam sahaja, batu hempedu akan muncul di dalam mangkuk tandas selepas proses penyingkiran bahan-buahan buangan.

Menyingkir Sisa-sisa Makanan Bertoksin
Disebabkan campuran Rosecalam Juice dan Bio-Active Mineral, produk kami mampu membubarkan sisa-sisa makanan yang lama antaranya termasuk sisa-sisa bertoksin yang terkandung dalam badan. Bio-Active Mineral berfungsi memperbanyakan air dalam usus malah mempercepatkan penyingkiran sisa-sisa makanan bertoksin.

Mengurangkan Berat Badan
Seperti yang dinyatakan di atas, produk kami dapat menyingkirkan sisa-sisa makan bertoksin dan najis terlonggok. Selepas sisa-sisa baki disingkirkan, berat badan pelanggan kami dibuktikan turun serta-merta.
——————————————————————————————————————————

Untuk memastikan pelanggan sah diserang batu hempedu, dibawah merupakan tanda-tanda kebentukan batu hempedu.
*Rasa senak yang kronik
*Rasa mual, angin kembung perut dan sakit abdomen
*Loya dan muntah
*Kesakitan di bahagian tengah dan kanan atas abdomen
*Sakit perut pada bahagian sebelah kanan atas yang seperti gastrik
*Sakit perut yang memulas hingga melarat ke tulang belikat
Kesimpulan
Untuk pengetahuan anda, kami bertujuan untuk menyelamat pesakit batu hempedu dengan produk kami yang bersumber buah-buahan alam semula jadi. Kami tegaskan bahawa tidak perlunya untuk membuang pundi hempedu yang merupakan organ manusia yang penting maka merupakan kurniaan Tuhan kepada kami.
Dr Jetox telah lama dikenali ramai maka testimony-testimoni boleh didapatkan di laman Facebook.
Facebook Fanpage : DR JETOX
Sekiranya anda mempunyai apa-apa pertanyaan, sila hubungi kami bila-bila masa sahaja.
Sekian, terima kasih.

Ramon (Pengurus)

The Club, Bukit Utama,
1 Club Drive, Bukit Utama,
Bandar Utama, 47800,
Petaling Jaya, Selangor.
GPS Coordinates: 3.151714,101.602716

No. Talian:
0109829005 (Ramon)
Penghantar ke luar negeri? Sila rujuk kepada pengedar kami di berikut.
Kelantan – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kedah – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Terengganu – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Pahang – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Perlis – Abang Nis (WhatsApp 012 680 5989 or WhatsApp 017 682 6005)
Kuala Lumpur – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Wilayah Persekutuan – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Selangor – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Melaka – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Negeri Sembilan – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Pulau Pinang – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Johor Bahru – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Perak – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)
Sabah & Sarawak – Ramon (WhatsApp 010 982 9005)

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up