makan di ICE ROOM: memang berbaloi


ptg td jalan2 ngn en hasben....terlalu lak dpn kedai ice room neh......korg penah dengar x nama kedai neh????akukn leh dikatakan trlebey selalu sgt lalu dpn kedai neh tp x penah mkn pon lg.....so td ktorg iktknla kehendak cacing2 lam perut yg nk mkn kt ctu......hehehe msk je lam kedai cam okla.....suasana tenang & nyaman....tapi yg lawak nyer pintu kaca dia sebelah je ada sebelah lg xtau ilg ke mana.....aku dahla buka spek time tu......siap dok raba2 cr pintu.....hahaha chaiiittttt terkena aku


ok.....cara order menu dia cam oldtown sket.....kne tick kt borang tu.....belek2 menu not bad....byk pilihan & yang penting harga sgt2 berpatutan......aku terlupala nk tgkp gmbr menu.....hehehe nnt korg search kt google eh....dia ada local delights, western, snacks, spageti, roti2 & pelbagai pilihan air.....suma nyer nmpk mengiurkan.....huhuhu kne repeat dtg lg......lastly aku order chicken chop sbb x larat nk mkn nasi.....kt umah tiap ari mkn nasikan so betterla order benda yg aku x msk kt umah......hehehehe chicken chop dia sedap & price dia only RM8.90.....not badkan price dia.....aku kategorikan murah & berbaloi.


tapi yg paling best & special nyer ICE ROOM neh of courselah SNOW ICE dia.....mmg wallah weh!!!!bagi aku mmg terbaek, sedap & unik gakla.....anyway snow ice sebenar nyer ais kacang je....but of coursela berbeza sgt2 ngn ais kacang yg bese kte mkn tu.....ais dia more creamy, de flavor & yummy......hehehehe dia ada pelbagai perasa, filling, warna, fresh fruit & segala bendala yg dia letak lam snow ice tu.....atas saranan staf kt ctu aku tryla mix tropical fruit snow ice (aku rasa ye kot nama dia)......mmg sedap.....aku makan senyap x berbunyi......muahahaha penuh penghayatan aku makan......berbaloi beb.....harga rm9.90.....cam mahal tuk ais kacang TAPI sangat berbaloi ble korg da rasa


ni di antara pilihan snow ice.....mmg banyak pilihan yg mengiurkan aku.....for sure kne dtg lagi nk cbe yg lain lak.....hehehehe oh ya ice cream pon dia ada jual gak.......tgk menu dia pon da terliurkan.....hehehehe aku cadangkan korg try mkn kt cni ok.....owner dia pon Islam/melayu so insyaAllah tidak diragui tahap halal dia.....leh makan dengan riang gumbira tanpa rasa was-was



p/s: burrrrrrpppp..........alhamdulillah.....cacing2 suma da kekenyangan......huhuhu

7 comments:

shazmir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

...wah nak cuba kat ice room..!! terbaik..!!

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com..!!

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg best ice room neh.....u should try =)

www.myobw.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh... nampak cam sedap jek!! ruang makan pon luas... memang puas hati laa beb!

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yups.....mmg puar ati....siap nk dtg lg try mkn yg len lak....hehehe

Ummu Uwais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kt nilai ni ada satu ice room.. x pernah lg cuba.. mcm best lak tgk sini.. yummy :)

Sha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm best la pulak..
kat bangi der 1..bley la nti nk terjah..hehe

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ummu uwais & sha: mmg patut diterjah.....ada byk pilihan tau & mmg puas ati mkn kt ctu

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up