musim mengawan musim beranak telah tiba


gambar dari google

weeehhhhuuuuu......musim mengawan telah tiba lagi......berlambak-lambak jemputan kahwen aku dapat.......huru-hara hidup aku jap dengan perihal kenduri kahwen.......siap kena susun jadual date2 kenduri yg aku dapat jemputan (tapi aku x pergi pon.....hahaha).......minta ampun pada sesiapa yang jemput aku tapi aku x datang.....en hasben kena kerja....al maklumla laki aku 4 hari kerja 4 hari cuti.......so cuti x sama org.

bulan ni jugak berlambak-lambak orang yang aku kenal dapat baby......yang paling best ada sorang member aku tu dia dapat kembar.......JELES GILER!!!!!!aku nak sangat2 dapat anak kembar tau.....tapi aku ni xde harapan dapat bayi kembar so telan air liur jela tgk anak orang.....hehehehe

gambar dari google

so sekarang aku tengah pening fikir nak bagi apa kat kawan2 yang kawen & dapat anak......ikut nafsu aku mmg aku nak bagi hadiah tapi banyak weh aku nak bagi.....yang kawen ada 6 orang & yang dapat baby ada 8 orang.....en hasben ckp kirim doa je......kehkehkeh mak aku lak bagi idea letak je duit lam sampul (aku letak 5 henggat jela......huahuahua).......fenin-fenin

kalo korang jadi aku apa yang akan korang lakukan???





p/s: lupa lak bulan neh besday kakak, kak ipar, anak sedara & bestie aku.....bertambah petak otak aku nak fikir nak bagi hadiah apa......tulun tulun!!!!!

7 comments:

ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe ~ xkawin lg , bg je pakaian bayi ...



http://encikrudymenuliss.blogspot.com/2011/09/sebalik-matahari-berselindung-part-1.html

Nafisah Ruslan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dekat2 nak cuti sekolah ni, memang semua orang pun nak buat kenduri :)

selalunya kalau org kawin, kami sekeluarga bagi sejadah. and kalau baby, bagi duit. nak belikan baju takut xkene saiz..

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehehhe.....thanks for da idea.....akan dimasukkan lam list.....

Fadzmie Mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Raya tahun ni memang tenggelam habis dek kenduri-kenduri kahwin. Haha.

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hadiah biasa - barangan dapur ... :)

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fadzmie: mmg bykkn kenduri kahwen.....penin nk pergi tiap kenduri

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

acik: absolutely will give barangan dapur.....hehehe

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up