3,2,1 CINTA: Sengal di pagi buta

sedang aku tengok movie sambil terlopong mulut, tetiba kepala aku terhantuk kat dinding....baru aku tersedar aku sedang menonton filem 3,2,1 Cinta pada jam 1 pagi seorang diri.....harharharhar ko gila ke apa minah ngokngek ooiiiiii!!!!!!fuuhhhhh....ni bukan takat urat kentut je putus, ni siap usus aku keluar sendiri g cari jamban.....hehehe nila akibat en hasben keje malam....mula aku meroyan dok sorang2....ok sebenar nyer aku ni tak bape layan sangat movie2 neh tambah2 cite razak mohaideen....tapi ni cite david teo ok

anyway...cite neh not badla....ada part aku gelak2 gak....tapi aku tol2 suke watak pierre andre walhal selama neh aku nyampah tengok dia lam cite neh....perrgghhh memang aku suke laki nerd serabai cam watak dia neh tapi lagi suka en hasben ok....memang idaman kalbu nak dapat pakwe serabai muka tak siap cam watak pierre neh.....hahahahaha pompuan lain berebut2 nak pakwe hensem aku dok terjojol mata tengok laki muka tak siap.....walllaweh memang comey....hehehe tapi tula apa yang kita nak sangat mesti tak dapatkan....Allah bagi kat aku pakwe suami yang superb hensem yang buat siang malam aku angau....aauuuwww i loike =)

so, sesiapa yang bosan2 tu lehla try tengok cite neh....hehehe

2 comments:

Lelaki Ini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak suka pierre andre

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy pon x ske tp lam cte neh ske watak dia je....hehehe

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up