Johor Premium Outlets


hari tu aku g JB tersinggah lak ke Johor Premium Outlets (JPO)....perggghhh terus meleleh air liur beb tengok deretan outlets yang mewah gitu....masyaAllah jammmmmmm korang nak masuk sini.....udah rupa ada pesta menuai je....berlambak orang singapore je....kayala katakan.....hehehehe


tapi seriusly aku tak penah tengok orang ramai cmni kt tempat shopping....memang ramai sampai xde mood nak shopping....aku cuci mata je walhal xde duit nak beli....so aku masukla tiap kedai....hurrmmm harga tengok cam sama je jer kat butik dia....tapi myb murah sketla....nasihat aku kalo korang berniat nak berzakat shopping kt cni make sure datang mase ada sale....memang murah bebeno beb.


ok....kat cni ada lebih kurang 80 outlets....memang confirm yang rabun bertambah rabun biler datang cni....hahahaha rambang mata beb....di antara outlets: coach, burbery, armani, michael kors, salvatore ferragamo, ralph lauren, dkny, levis, nike & etc....but of coursela aku meroyan nak masuk coach factory.....pergghhh beratur panjang beb....bila dapat masuk je saka coach terus rasuk diri aku weh.....hahahaha pegang beg je muntah darah.....hahahaha over hokehhhhh....harga usah citela....paling murah rm1800 murahla tu....tapi masa aku datang ritu ada sales 50%....pergghhh memang untg beb....memang aku rembat satu pastu letak balik....hahahaha confirmla aku dtg blk nnt....dpt 1 pon jadila en hasben terus demam kepialu.

so, sesiapa yang berminat lehla tengok kat SINI untuk map dan sebagainya....happy shopping =)

2 comments:

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eh .. eh .. macam best je tempat ni. Bila2 free nanti boleh la ke sini. Thnks for sharing ye.

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg best....byk sgt2 outlets tuk dijengah....hehehe

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up