Aku Dah Tua & Pemenang Contest


happy birthday to diri sendiri
dah lewat 3 hari baru aku nak wishkan
hahahahaha......ko memang sengal minah ngokngek
ok....gambar di atas dicilok dari google
nape aku letak gambar kek DSLR???
sebab nyer:
1. takde kek besday tuk aku tahun neh
2. nak sangat DSLR!!!!!!!!
hhurrmmm....agak-agak dapat x???


anyway......aku nak umumkan pemenang CONTEST MARI BERPANTUN.....happy sangat sebab tak sangka ada gak orang sudi join.....hehehehe yela akukan baru je dalam dunia blog so biler ada yang respon contest aku neh cam terharu sangatkan......tenkiu uoalllssss......sayang korang semua.....ok aku da upgrade hadiah.....so ada 2 hadiah utama sebab ada 2 orang yang kreatif so x adilkan sorang je yang menang......hehehe kepada yang berjaya tu nanti emelkan/pm kat fb nama penuh, alamat & no telefon....insyaAllah aku cbe poskan hadiah secepat mungkin.

dan pemenang nyer adalah.................

HADIAH UTAMA

HADIAH SAGUHATI

thanks semua sudi join
nantikan GA aku buat nanti

8 comments:

syitah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woh aku xmenang ek cik pah?
kecik ati ah ni..
penuh debaran menanti.
len kali kene buat gile2,
xleh ayat old skool sastera..
hak hak hak

xbagi menang ni, saje nak suh aku p beli handbag kat deezee shop la ni.. ;p

tahniah kpd para pemenang!
(nada jeles)

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha.....aku x bias sbb judge bkn aku srg je.....hehehehe so kne dgr suara majoriti.....xpe2 ko tgu aku wat cabutan brtuah lak.....

Aimie Diyanna Benignant said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Minah Ngokngek. terima kasih banyak2 :)

alhamdulillah saya menang contest tu. saya nak hadiahkan beg tu untuk mama kesayangan. hik3 :) alhamdulillah.

tq so much

J. Hass said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah.. memang patut menang pon... tokojut den tengok pantun panjang.. kreatif :)

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aimie: nnt bg details kt emel sy eh sharifahzuhaiza@yahoo.com

j.hass: hahahaha.....tau xpe.....mmg kreatif

Kutu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah menang jugak walupun saguhati.simple jer pantun.kejap jer karang.berbaloi.hehe..

Nida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apakah mata tidak salah mentafsir... eh betullah, pantunku terpilih hadiah utama... ALhamdulillah, syukur. Terima kasih tidak terhingga buat minahngokngek atas kemenangan ini.

Puas nak cari rima belakang dan tengah sama.. serta pertautan antara pembayang dan maksud, tu belum lagi ayat inversi atau metafora.... Alhamdulillah akhirnya berbaloi... syukur.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com), melalui fb pun dah hantar (Along Nida)...hehe.

Terima kasih juta-juta sekali lagi... bolehlah melaram dengan beg tu..:)

dya hidayah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala,jeleznye gn pemenang...nk sgt join arito tp xsmpat da ;(

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up