SABA RESTAURANT: confirm tak nyesal makan di sini


ni kali kedua aku try makan arabian food.....this time memang mabeles....sebab apa???sebab banyak pilihan & rasa nyer sodap eh.....heheehe da banyak kali da ada orang hasut aku suh gie kedai neh tapi asyik tergendala je.....ritu tanpa memikirkan perasaan duit en hasben, ktorg telah didriftkan oleh cik sarah ke kedai neh.....berdebar-debar siot masa nak sampai kedai neh....cam nak jumpa mak mertua jekan......hehehhee ok jom layan gambar =)


roti yang besor gedabak......hehehe


ni beef mogalgal rasa nyer....makan dengan roti di atas
RM13 (set dengan roti di atas)


Roasted chicken with rice (quarter chic)
RM10.....nasi dia serius sedap!!!!!banyak lak tu

Hanith Lamb with rice
RM17.....en hasben ckp daging dia lembut & sodap sangat


ciri-ciri orang kebulur makan......huahuahua


kedai sangat selesa & banyak tempat disediakan

total kena korban duit RM52 untuk 3 orang kebuluran makan......hahahahaha tak rugi korang try makan kat sini.....memang banyak pilihan sampai rambang mata nak order.....hehehe kedai terletak di Dataran Jelatek, Setiawangsa....tak pon leh try di Cyberjaya.....selamat melantak semua =)




3 comments:

miss atie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yummyy!!! cam best je... tp jauh la yang amat... huhuhu...

Sumpah Aku Bukan Raksasa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

epah: haaa.. sedap kan?. kan dah cakap sedap. ko je jual mahai. keke

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku x jual mahai.....wallet hadi tu kerek sgt ngan aku......hahahaha jom p lagi.....nk try mkn yg len lak

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up