Melaka Wonderland: Aku angaukan kamu


seriusly.....aku tengah angaukan Melaka Wonderland.....cepatlah hari sabtu datang.....i'm going to Melaka Wonderland!!!!!!wootttt......woottttt hahahahaha.....manyak syiok ooooooo.....berfamily day di Melaka & Port Dickson.....aku da petak kepala nak uruskan family day neh.....susah gak jadi tuan umah....tapi xpela yang penting dapat kumpul semua keturunan pak syed.....ceh adik beradik je pon....gaya cite cam gempak jekan.....hahahaha

cer korang tengok gambor di atas neh (kredit to google).....camnela x meleleh air liur aku nengok nyer......memang mengiurkan.....kalo korang nak meleleh air liur lebih deras lagi sila tengok di sini......confirm sawan cam aku gak......hahahaha tapi taklah hebat cam sunway lagoon.....tak mampu ooo nak masuk sunway......kena gadai jam en hasben baru leh g.....hahahaha


siang tu main sampai pengsan di wonderland, malam lak kita shopping sampai en hasben pitam di jonker walk.....woot woot......aku selalu dok dengar orang citer sal jonker walk.....hope merasala aku jejak kaki kat situ.....kalo tak meroyan sepanjang jalan balik ke PD.....huahuahua pas memengsankan diri di Melaka, kita sawan bersama2 di Port Dickson lak.....mandi laut sampai legam.....pastu lehla jadi duta Fair & Lovely.....hahahahhaa

JOM KITA BERCUTI!!!!!!






2 comments:

Lelaki Ini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah!
macam best jewk!
jom g sesame!
ahaks!


dah jadi follower ke 441~

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yups.....memang macam best....nak tau best ke x wait for my next report....hehehe

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up