Banner Minah Ngokngek



semalam, bosan2 aku buatla banner tuk blog minah ngokngek.....anyway gambar tu aku amek kat fizgraphic.....freebies....huhuhu ok bajet cam celik ITla kononkn.....dok godek2 cari tutorial wat banner & kotak HTML......pergh sampai terjojol mata aku cbe memahami nyer tapi haram aku tak paham......memang sah aku graduan UIA.....haha so kenala tunggu en hasben balik.

akhir nyer, tamat sudah musim meroyan aku nak banner.....hahahaha simple je....ingat nak buat lip lap lip lap tapi en hasben malas layan......huhuhuhu dahla banner aku beso gedabakkan.....udah macam aku lekat diri aku je jadi banner neh.....muahaha so sesiapa yang nak exchange banner/link lehla gtau aku....leh tepek banner aku neh kat blog korang =)

4 comments:

Life Is Beautiful said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm mana nak buat banner...sy pun teringin jgk nak blaja buat banner nie....^_^

Yana yani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom exchange banner dgn saya :)

blogsyana.blogspot.com

♥Lady Ainaa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Camne nk wat banner??? bg la tuto...hehehehe....Comey sgt2!! Like it

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok...nnt sy buat tutor eh

yana: jom tukar banner =)

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up