HOT & ROLL: sekali makan pasti nak lagi


skang ni aku tengah kemaruk makan benda alah neh....korang pernah makan tak hot & roll???perghh...memang mabeles beb.....aku memang pantangla jumpa kedai neh confirm jadi tamak haloba nyer.....suma aku nak orderkan.....hehehe pelik gak nape aku kemaruk sangatkan benda ni.......jangan dia bagi pratha kangkang kat aku sudahla......hahahahahaha memang naya.

aku rasa aku da try suma jenis makanan kat hot & roll neh.....memang suma layan.....yela ni kira makanan ringan je....so korang lehla makan 2 3 jenis sekali harung......hehehe kat sini dia ada jual 4 jenis roti iaitu pratha, pita, capati or crepe.....so korang pilihla mana korang nak.....filling dia lak ada macam-macam jenis.....yang kat atas tu pratha piza.....sedap weh.....aku da banyak kali makan tapi asyik terlupa nak tangkap gambar......so ni jela yang sempat aku tahan nafsu makan jap & tangkap gambar....hehehe harga dia murah aje tapi pelik gak sebab harga kat ipoh & KL sentral lain2 tau....kalo kat KL sentral murah je.....pratha piza ni RM3.90 je.....kedai dia ada merata tempat so korang searchla ktne kedai ni berada....rugi tau kalo tak cube =)

7 comments:

azam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap dan sihat nih.....

nanti belanja kita skit ye

shahirah Rose said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu mkn kalau g sunway..sedap woo...crispy chicken&cheese sedap...

mira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yummieeeeeeee !

maya anis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sJa je BUAT maya lapar..

aimie amalina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gagagga
nape makanan ni cm nk terkeluar dr laptop ni
hehehehe

zana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pernah makan sekali ja.. tu pun orang belanja.. hehe... tapi memang sedap! =)

saya tag awak... kalau sudi boleh lah jawab ya.. ;)

http://zana46.blogspot.com/2011/11/bila-ditanya-saya-akan-jawab.html

zana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up