busy bebenor


ohhhhh.....semalam aku super duper busy berFB....ramai giler yang private message aku nak jadi agent dropship....memang berpinar mata aku ngadap laptop semalam....jenuh gakla nak balas satu-satu....nak explain lagi....nak bagi faham and tarik minat diorangkan.

alhamdulillah...untuk hari semalam 20 orang berminat dan dah daftar jadi agent.....murah rezeki Allah bagi....pastu sambung berpinar-pinar lak nak siap data agent dan bagi ID....hehehe camtulah nak cari rezekikan...mana ada rezeki datang bergolek....suma kena usaha.

aku memang nak all out bisness neh....aku da banyak buat bisness tapi selalu separuh jalan....cam sayang jekan....so kali neh memang aku nak serius sket....paling penting aim aku, aku nak tarik orang melayu berbisnes...biar ekonomi malaysia kte lak yang pegang....hehehe and aku cuba nak jadi supplier untuk orang melayu...kte kurangkan kebergantungan pada bangsa lain.

apa yang aku nampak, ramai orang melayu memang nak buat bisness tapi suma takde modal dan takut untuk amek risiko...yang ni memang payahlakan...so aku menyediakan plan meniaga tanpa modal dan tanpa rugi...alhamdulillah memang ramai yang minat....sape yang tak nakkan...suma pon free....kena usaha je dan dapat untung camtu je....hehehe tapi dalam masa tu aku akan teach agent2 aku untuk set up bisnes sendiri...mudah2an berjayala usaha aku neh.....amin2


nota kaki size 5: inshaAllah stok fresh dari vietnam akan sampai sabtu neh....so moh ler jadi agent aku....rugi tarak, untung manyak, modal zero.....hehehe rugi tau tak grab  =)


3 comments:

Nor Hamizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sy berminat utk agen dropship.. Pm sy.. Tq

Nor Hamizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nor Hamizah

boleh bagi sy emel

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up