AISKRIM PISTACHIO ALMOND: memang wallaweh



skang neh aku tengah kemaruk aiskrim di atas.......AISKRIM PISTACHIO ALMOND dari produk King's........komen aku : SERIUS SEDAP!!!!!aku addicted kot.......huhuhuhu mula2 masa nak beli cam scary je......dahla aiskrim kaler hijau perisa pistachio lak tu......cam meremang tekak jekan nak bayang......tapi tabahkan hati gakla beli sebab aku nak kelainan (ni en hasben yg pilih).....selalu makan aiskrim suma rasa cam muak2 jekan.....makan sikit je pastu da bosan tapi makan aiskrim neh aku x rasa bosan lagi.....sebab nyer rasa x manis & x berlemak sangat......dan rasa dia sangat RARE hokey.......huahuahua tu yang aku ske tu =).......dalam aiskrim tu ada taburan badam cincang......memang layan makan.

gambar yang aku tangkap neh xdela mengiurkan sangat tapi korang tryla......tapi kalo x kena ngan tekak korang jangan salahkan aku tau......ni tekak aku memang berkenan abesla kat aiskrim neh.....harga rm5.99 tuk 1.2 liter....ok sgtlakan.....siap dapat tupperware free lagi......hahahahahaha

6 comments:

miszatie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yummynyeeeeeeee~~~

jom exchange link..
http://miszatie.blogspot.com

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg yummylious.....sy da follow awk

nur anis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengok macam menarik je..saya jarang beli ais krim selain coklat..sebab takut manis..kalau yang ni tak manis, boleh la nak try..:)

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bg sy yg ni mmg x manis sbb sy leh mkn berulang2.....sy pon x ske manis2

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penh mkn giler wei sedappp sgt.. tp skrg cri xjumpe la flavour ni.. sume supermarket n kedap kitew pi x jumpe .. huwaa

hani hasanah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aha. Kenapa takde dah ek aiskrim perisa ni? Mengidam sangat dah ni T_T

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up