aku gemuk kau gemuk mereka gemuk


haaaa......nila yang terjadi kat aku ngan en hasben.......wakaka dia kata aku gemuk aku cakap dia gemuk......walhal kedua-dua nyer memang gemuk da skang......hahahahaha adoyai tak larat nak pikir da pasal masalah gemuk ktorg neh......biarlah gemuk asal perut kenyang.....gendang gendut tali kecapi, kenyang perut pasti gemuk lagi.....muahaha

janganlah dok risau sangat pasal gemuk2 neh.....aku pelik tau tengok orang berdiet bagai nak rak.....wat relax sudah.....tak salah gemuk asalkan sihat....so janganlah nak seksa diri ko semata-mata nak kurus.....aku penah jadi kurus weh....taklah seronok mana pon jadi kurus neh.....dulu berat aku 35kg selama 26 tahun aku hidup.....kehkehkeh so aku nak nikmati saat gemuk lak....da bosan hidup dalam zaman kekurusan......hehehe tapi aku tetap jaga kesihatan, makan healthy food, exercise (bila ada mood....wakaka)......nanti aku bagi tips nak jaga badan & cara senaman yang betul......takdelah teror benor tapi kot2la aku leh membantu sket2 =)




6 comments:

Finaz Jaafar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu..kte 22tahun hidup dlm kegemukan..orang dok ejek2,.tu yg sedih konon2 nak kuruskan badan tu..hoho

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai.....jgn pk sgt mulut org....sy ada senaman yang boleh kuruskan bdn tp xtaula cmne nak tunjuk kt awk

nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nk video senaman tu.... nk test bley turun kn berat x.. hihi

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insyaAllah nnt sy upload.....tp kne cari mangsa dlula yg sudi nak wat demo senaman ni.....hehehe

nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe.. adik iparmu kn ada... hahahaha...

MiNaH nGokNgEk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia xkan sanggup nak jadi model nyer.....hahaha

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up