BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


klik sini kalau nak join

start blog sebab terpengaruh dengan blog cik sarah.....serius blog dia sangat best.....tiap kali baca entry dia mesti nak gelak guling-guling......hehehe so aku pon cubala gak buat blog so orang lehla gelak guling-guling gak bila baca blog akukan.....blog aku ni simple je.....dicipta untuk menjadi port untuk aku merapu di samping kongsi apa yang aku tahu dan mengisi masa lapang yang banyak benor terluang nyer sebab jadi suriumah sepenuh masa.

idola aku dalam dunia blog neh mestilah cik sarah (punca buat blog), ben ashaari (tok guru aku), mat gebu (kamus masakan aku), kak ita (pakar dalam mengoda dengan gambar masakan yang gorgeous) & lyssa secret (yang tak kedekut berkongsi ilmu).

10 comments:

-✿Ayu✿- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

SpidermanHere said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah sini

cikpjaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

KiMiE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah dari segmen sama huhuh!

QmaRidh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

Post a Comment

wow!!!!!ada orang nak komen....terima kasih awak =)


up